Welkom op de website van:
 
Productinformatie:
LTG
-luchtroosters
-luchtwatersystemen
-luchtverdeelsystemen
-plafondkoelpanelen
-hotelklimatisering
ORAVEN
OPPERMANN
ALRE
Publicaties
Informatieaanvraag
Nieuws
Sitemap
Home
 

 


Luchthoeveelheid regelaars

 

Sluit- stuur- en regeleenheden van LTG
Sluit- en stuureenheden (voordruk afhankelijk) Luchthoeveelheid regeleenheden (voordruk onafhankelijk)
Type ARE- ronde bouwvorm met een klep in het huis voor het sluiten of sturen van luchthoeveelheden, Type ARD- ronde bouwvorm met een klep in twee huizen voor het parallel sluiten of sturen van toevoer- en afvoerlucht, Type ARF- rechthoekige bouwvorm met klep in het huis voor het sluiten of sturen van luchthoeveelheden. Type VRC en VRE- ronde bouwvorm, voor het regelen van constante- of variabele luchthoeveelheden. Type VRF- rechthoekige bouwvorm, voor het regelen van constant- of variabele luchthoeveelheden.
Strangdruk- regeleenheden Toebehoren en aanvullende systemen
Type DRE- ronde bouwvorm, voor het regelen van statische drukken in lucht verdeelsystemen. Type DRF- rechthoekige bouwvorm, voor het regelen van statische drukken in lucht verdeelsystemen. Voor het reduceren van luchtgeluid doorstraling kunnen de kleppen van geluiddemper voorzien worden.Type SDE- geluiddemper voor ronde bouwvorm, Type SDF- geluidemper voor rechthoekige bouwvorm.Ook uitvoeringen met isolatieschalen leverbaar.

 

Sluit- en stuureenheid, type ARD (voordruk afhankelijk systeem) Sluit- en stuureenheid, type ARF (voordruk afhankelijk systeem)
De eenheid dient voor de sturing van variabele luchthoeveelheden. De luchthoeveelheden van toe- en afvoerlucht worden gemeenschappelijk gestuurd. De begrenzing van de minimale- en maximale luchthoeveelheid zijn via een mechanische aanslag of hefboom mogelijk.                        De eenheid dient voor het sturen van variabele luchthoeveelheden. De luchthoeveelheden van toe- en afvoerlucht worden via gescheiden eenheden gestuurd. De begrenzing van de minimale- en maximale luchthoeveelheid is via een mechanische aanslag of hefboom mogelijk.           
Luchthoeveelheid regeleenheid, type ARC, VRD, VRF* (voordruk onafhankelijk systeem) Luchthoeveelheid regeleenheid, VRE* en VRW-E (voordruk onafhankelijk systeem)
Het luchthoeveelheid regeleenheid dient voor de regeling van variabele luchthoeveelheden. Volledig sluiten is door een stangensturing mogelijk (regelapparatuur naar keuze). De luchthoeveelheden van de toe- en afvoerlucht worden via gescheiden eenheden geregeld. De minimale en maximale luchthoeveelheden zijn vrij instelbaar. ook een constante luchthoeveelheid is mogelijk.                 Het luchthoeveelheid regeleenheid dient voor de regeling van variabele luchthoeveelheden. Volledig sluiten is door een stangensturing mogelijk (regelapparatuur naar keuze). De luchthoeveelheden van de toe- en afvoerlucht worden via gescheiden eenheden geregeld. De minimale en maximale luchthoeveelheden zijn vrij instelbaar. ook een constante luchthoeveelheid is mogelijk.                 
Opmerking * : De luchthoeveelheid regeleenheden, type VRE en VRF zijn ook leverbaar in Rvs en PPs

 

Luchthoeveelheid regeleenheid, type VRV (voordrukonafhankelijk systeem) Luchthoeveelheid regeleenheid, type LAV in PPs (laboratorium toepassing)
De luchthoeveelheid regelaar regelt zonder vreemde energie een ingestelde luchthoeveelheid. De luchthoeveelheden van toe- en afvoerlucht worden via gescheiden eenheden geregeld. uitvoering uit verzinkt plaatstaal, optioneel voorzien van epoxy hars poedercoating.                                De luchthoeveelheid regelaar is geschikt voor variabele luchthoeveelheden (afvoer) en kan geregeld worden afhankelijk van de stand van het schuifvenster van een zuurkast.        

 

 
Voor info: tel.+31(0) 341 493969, fax +31(0)341 493931, e-mail: info@klimaatsystemen.nl, Leeuwerikstraat 110, NL-3853 AG  Ermelo 
2002 - 2017. Alle rechten zijn voorbehouden aan Opticlima Systems b.v.