Welkom op de website van:
 
Productinformatie
LTG
-luchtroosters
-luchtwatersystemen
-luchtverdeelsystemen
-plafondkoelpanelen
-hotelklimatisering
-schoolventilatie
ORAVEN
OPPERMANN
ALRE
Publicaties
Informatieaanvraag
Nieuws
Sitemap
Home
 

 

 

 


Ltg hoofdkantoor

LTG Aktiengesellschaft uit Stuttgart ontwikkelt en produceert al meer dan 75 jaar componenten en systemen voor de ruimte lucht- en proces luchttechniek en biedt met de LTG ingenieursdiensten, rekenkundige en experimentele service rond de luchttechniek. De klanten zijn investeerders, architecten, ingenieursbureaus en industrieondernemers uit alle branches. De ontwikkelingen in de luchttechniek worden maatgevend door hen meebepaald.  

Luchtroosters Lucht/Watersystemen - Luchtverdeelsystemen

Ltg luchtverdeelroosters Ltg wervelstroomroosters Ltg inductieunits, ventilatorconvectoren, inductieunit, ventilatorconvector, fancoil, fancoils
Ltg inductieunits, ventilatorconvectoren, inductieunit, ventilatorconvector, fancoil. Ltg koelpanelen, koelpaneel

Het LTG programma van de ruimte luchttechniek biedt afzonderlijke apparaten en systemen voor alle functies van een ruimte luchttechnische installatie - van de luchtopwekking tot de luchtverdeling in een ruimte.
In haar modern ingerichte ontwikkelingscentrum, ontwikkelt en beproeft LTG in voortdurende dialoog met de gebruikers en bouwend op de ervaringen uit de installatiebouw onder werkelijke omstandigheden en voorwaarden haar producten - want alleen door de individuele overweging van de verschillende toepassingsdoeleinden kan een optimale oplossing gevonden worden.
Door duurtesten op de mechanische functies beproefd en met rekenkundig onderbouwde meetmethoden op de prestaties getest en geoptimaliseerd, bieden LTG componenten de garantie voor een langdurige functie zekerheid. Alle componenten zijn in de bouwwijze en geometrie als systeem op elkaar afgestemd en garanderen daardoor een economisch totaal systeem.
 

Leveringsprogramma:
Inductie units: in vloer-, borstwering- en plafonduitvoering
Ventilator convectoren: in vloer-, borstwering-, plafond- en werkplekuitvoering
Hybride units: in borstweringuitvoering
Luchtroosters: in plafond-, wand-, vloer-, industrie-, buis- en laboratoriumuitvoering
Plafond koelpanelen : in inbouw-, halfinbouw- en vrijhangende uitvoering
Hotel klimatisering: componenten en klimaatsystemen
Volumeregelaars: voor variabele- en/of constante luchthoeveelheden 

pdf download

 
 
Voor info: tel.+31(0) 341 493969, fax +31(0)341 493931, e-mail: info@opticlima.nl, eFax +31(0)84 7487860, Leeuwerikstraat 110, NL-3853 AG  Ermelo 
2002 - 2017. Alle rechten zijn voorbehouden aan Opticlima Systems b.v.